Over Avina Zorg

Avina Zorg richt zich op de bemiddeling tussen zelfstandige zorgprofessionals en zorginstellingen en zorgvragers. Avina Zorg staat voor een persoonlijke benadering en betrouwbare, servicegerichte dienstverlening.

 

Wij werken met korte lijnen en maken duidelijke afspraken. Wilt u weten wat de aanpak van Avina Zorg voor u als zorgverlener of voor uw organisatie kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

 

Voor meer informatie Eman Ahmed: 06-19 93 73 67

Persoonlijk


Avina Zorgbemiddeling werkt één op één met de zorginstelling en zorgprofessional die op zoek zijn naar de geschikte match. Wij nemen ruim de tijd voor u om te inventariseren wat uw wensen zijn. Vervolgens gaan wij daar voor u als zorgprofessional en zorgorganisatie op zoek. 

Kwaliteit


Wij nemen de tijd voor jou als zorgprofessional. En tijd betekent niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook betere kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat alles in orde is qua papieren, certificaten, contracten, belastingen enzovoort.

Tevens is dit gelijk het voordeel  voor u als zorgorganisatie. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons ten aanzien van kennis, ervaring en kwaliteit van de door ons bemiddelde zorgprofessionals.

Filosofie


Avina Zorgbemiddeling gaat uit van de filosofie dat samenleving en daarmee ook de zorg steeds meer en sneller blootgesteld wordt aan veranderingen. Dit betekent dat door alle partijen snel moet kunnen worden ingespeeld op deze veranderingen. Dit betekent dat we flexibel moeten zijn en denken. Maar snel kunnen veranderen betekent ook dat er sprake moet zijn van kwaliteit. Onze filosofie is daarom dat we kwaliteit moeten leveren om zo flexibel mogelijk te kunnen opereren in de zorg.